Begynt å blogge,IGJEN.

Ja, da har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen! Jeg har hatt og har utrolig mange blogger tidligere, en god del av dem er ikke blitt slettet en gang. 
Denne gangen begynner jeg å blogge igjen, for at jeg skal ha noe å gjøre på fritiden, ha noe å "fylle dagen" med. Fikk plutselig i går kveld, sånn skikkelig blogg lyst. Aner ikke hvorfor.

En god del av dere som ser og muligens vil lese denne bloggen, har lest mine tidligere. Når jeg ser tilbake på de tidligere bloggene, ser jeg hvor kjedelige de egentlig var, skjedde jo ingen ting!
Så hvis dere der ute har noen ideer med ting jeg kan gjøre, for at bloggen min skal være interessant for deg, så sleng på med forslag!

For de som kanskje ikke kjenner meg, eller har lest noen av mine tidligere blogger, her er litt informasjon om meg:

NAVN: Lena Lovise Olestad Ludvigsen.  
FØDSELSDATO: 31.Januar 1996.
BOSTED: Gullverket, Eidsvoll.  

SIVILSTATUS: I et forhold. 
SKOLE: Jessheim Videregående ( 1HEB ) 
SØSKEN: Kim-Ove, Christer og Silje.  ( storebrødre og ei lillesøster).

~Så jeg heter da Lena Lovise ( Lena ), jeg bor i Gullverket, som er en skog og et bosted i Eidsvoll kommune. Ikke så lang unna Nord-Odal kommune.
Jeg er født 31.Januar, i år 1996. Så jeg er nå 16 år, bli 17 om ikke så ALT for lenge. Jeg går første året Helse & Oppvekst på Jessheim videregående skole, klassen min heter 1HEB. Jobber / har praksis plass på Vilberg Barneskole i Eidsvoll.
Jeg har kjæreste, en gutt på 18 år, som heter Hans Magnus ( Hans ) som også bor i Eidsvoll.  Jeg bor hjemme hos Mamma og Pappa, sammen med lillesøsteren min som er 1 år yngre, en hund som heter Eddy og en Katt ved navn Stine.

~ Jeg bruker fritiden min på å gjøre lekser, som hører med skolen. Er med venner og finner på ting, men er aller mest sammen med kjæresten. 
Om sommeren kjører jeg Scooter, har to stykker: En blå og en rød Pegot ( 2001 modell og 2002 modell ), Om viteren sitter jeg for det meste i bilen sammen med kjæresten, ettersom han har billappen. 

~ Jeg er veldig sosial, men samtidig litt sjenert. Veldig mange er "redd" meg, første gang de møter eller ser meg, fordi jeg visst nok gir et litt skummelt blikk. Er en snill person, som gir mye omsorg og bryr seg veldig om at andre skal ha det bra. Jeg er oftest glad, men om jeg blir sint kan jeg bli VELDIG sint.  Jeg har mange gode venner, både i Eidsvoll og på Jessheim. Har egentlig venner veldig mange steder rundt om i Norge, de aller fleste er jeg vell egentlig blitt kjent med fra nettet før jeg har møtt dem. hehe. 

~  Jeg liker å sminke meg, for at jeg skal se våken, opplagt og bedre ut. Jeg har 5 piercinger, tre av dem er i leppa, og 2 av dem er i øret, har også en tatovering i nakken. Er ei fest glad jente, som liker å være med venner. Drikker alkohol kunn når det er fest, eller for kos. I tillegg røyker jeg, og har gjort det siden jeg var omtrent 14 år.   

Nå veit dere litt om meg, er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre! 

 

 

 -Blogges! <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

16, Eidsvoll

Blogger om meg selv og min hverdag!

Kategorier

Arkiv

hits