Fikk et lite hårfarge kick!

Fikk plutselig samme lysten og tanken som jeg hadde i sommer, nemlig å farge håret rødt med blond dyp die, eller blondt underhår! Syntes det er så fantastisk fint! Selv om det kanskje er ALLER penest på folk med skikkelig langt og fint hår, går det fint ann å få det bra med kort hår også. Har tidligere hatt rødt hår med blondt underhår, men det var litt feil rødfarge i forhold til det blondet, så passet ikke så godt sammen som jeg håpet. Men nå i dag, fikk jeg det kicket. Så om jeg har litt penger etter jul, trur jeg nok det blir å stikke til Hårfrisør for og bleike ned, så ta rødfargen hjemme eller noe sånt, mamma er tross alt ganske flink til å farge hår, bare at ho ikke vil bleike håret mitt mer. Siden det ble en ganske big fiasko her en gang, hvor jeg mista utrolig mye hår! 

Eneste jeg tenker på, som kan ødelegge litt av tanken på å gjøre det mot håret mitt, er at jeg har farget håret mitt i 11 år. Det er ikke sånn KJEMPE slitt, men det er litt slitt. Jeg vil ikke klippe det noe kortere enn hva det er nå, så det skal forbli som det blir, vil egentlig ha tilbake det lange fine håret jeg hadde for noen år siden! Men uansett da, her ser dere litt av tankegangen min!

Dette er noen av rødfargene jeg tenker å kanskje bruke, vil ikke ha helt selvlysende rødt hår. Men samtidig en rødfarge som man ser at er rød, mørk og passer med eventuelt blond dyp die.
Noe lignende dette, tenker jeg det blir med rødt hår og blond dyp die, hvordan det kan se ut med både langt hår og kort hår! 


- Sånn det vil se ut med kort hår.-Sånn det kan se ut med langt hår.

Jeg syntes virkelig det er så fint! Altså, syntes det er mest fint med langt hår, som dere ser på eksempel bilde. Men selve fargekombinasjonen, syntes jeg er helt fantastisk! Så vi får se etter Jul, kanskje jeg farger håret noe lignende, om jeg ikke heller fortsetter å ha håret slik jeg har det nå! 

~Hva syntes dere?
~Fint eller ikke?
~Burde jeg, Burde jeg ikke?

-BLOGGES!<3 

8 kommentarer

wa2wo.blogg.no

11.12.2012 kl.03:29

Åh så utrolig fint! Go for it:D

Solveig C:

11.12.2012 kl.06:41

Utrolg fint! Du hadde kledd det ^^

bolla

11.12.2012 kl.10:12

De to nederste bildene ville du ha kledd XD

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

11.12.2012 kl.23:31

wa2wo.blogg.no: I know! Skal det, etter Jul!:D

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

11.12.2012 kl.23:31

Solveig C:: Tusen takk! får håpe det, sjekker det ut etter Jul! ^^

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

11.12.2012 kl.23:32

bolla: hehe,Ja! var av de to nederste jeg tenkte på, det jeg syntes er fint! :)

wa2wo.blogg.no

12.12.2012 kl.00:04

Så gøy:D:D Gleder meg til å se!

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

12.12.2012 kl.00:36

wa2wo.blogg.no: Flotter's! jeg også!

Skriv en ny kommentar

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

16, Eidsvoll

Blogger om meg selv og min hverdag!

Kategorier

Arkiv

hits