Både trist og koselig!

Hei! Unnskyld at jeg ikke har blogget tidligere i dag, men har virkelig vært fullbukket! Hatt ting å gjøre i absolutt hele dag.  Først og femst sov jeg til klokka 10.00 i dag, i og med at jeg ikke skulle på skolen. Grunnen var at jeg skulle i begravelse til en veldig nær venn av familien. Så etter begravelsen, var jeg bare kjappt hjemme å spiste, før jeg stakk opp til bestemor. Hadde lovet henne og bli med henne for å bake litt til Jul, rense et sår ho har på beinet og pynte litt til Jul!Så det var kjempe kos!  Kom hjem nå for omtrent 1 time siden. 

Nå sitter jeg bare her, slapper av med Hotel Cæsar og en røyk med beina under dyna. Så tar vell snart kvelden, så jeg er litt utvilt til i morgen!     
Her har dere noen bilder fra dagen i dag! 


Et menneske mindre i blant oss, En ny engel i himmelen. Hvil i fred!<3


I Morgen, kan det kanskje hende det også blir seint blogging, i og med at jeg skal på jobb/praksis i morgen, så jobber på barneskolen (null tilgang til nett), etter det så sitter jeg litt på biblioteket, skal se om jeg rekker å blogge noe da, regner med at jeg skal få tid til det, men spørs litt! Så, skal jeg bli henta av kjæresten, og enten dra på Cornerstone (en klubb for ungdom i Eidsvoll). Om det ikke blir noe av, så skal jeg være hos Hans, tviler på at jeg får blogget da såfall. Hans er litt små negativ til at jeg har begynt å blogge igjen, trur jeg. hehehe!  

-BLOGGES!<3


 

2 kommentarer

hacl

12.12.2012 kl.14:02

<3 kondolerer

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

12.12.2012 kl.23:01

hacl: <3

Skriv en ny kommentar

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

16, Eidsvoll

Blogger om meg selv og min hverdag!

Kategorier

Arkiv

hits