Fin men, slitsom dag!

I dag fikk jeg sove 30 minutter lenger enn hva jeg pleier, siden jeg hadde jobb/praksis i dag. Så sto opp 06.00, kjente jeg var skikkelig trøtt, trudde nesten ikke jeg skulle overleve dagen. Men når jeg først kom meg på jobb/praksis så var det på en måte helt greit, følte meg greit våken og klar for dagen! I dag var det i tillegg min siste dag i praksis før Jul, kommer til å savne den flotte klassen jeg er med å assisterer i. Har spurt der tidligere, men spurte i dag også om jeg kunne få ha jobb/praksis der etter Jul også, siden jeg trives ganske godt der. Trur nok det kommer til å gå i orden, men er ikke helt sikkert. Jeg kan i allefall håpe!  Dagen i dag, var egentlig litt slitsom, sleit skikkelig med å sove i natt, aner ikke hvorfor. I tillegg var det litt å gjøre, mange å hjelpe og veldig mange barn. Så var det også en som måtte sendes hjem pga noe øreverk. Uten om det var det samlig i gymsalen, hvor vi så på 3.klasse som hadde laget et slags skuespill. Var skikkelig bra!  

Ikke nok med det, så var det rett på farta etter jeg var ferdig. Først var det å gå fra barneskolen og ned til sundet. Hvor jeg sjekket bankkontoen min i tilfelle stipendet mitt hadde kommet, noe det ikke hadde. Så tenker at jeg får det på fredag, pleier å få det 1-2 dager før det skal. Etter det, var det rett på biblioteket å levere noen filmer som jeg lånte forrige uke og hente en film som de bestilte for meg forrige uke, gleder meg til å se den! Blir nok å se den med Hans i helga, hvert fall håper jeg det! Etter det, var det å gå på Ica. Kjøpte meg som jeg pleier å gjøre på Onsdager: En halv kylling og en halvliters flaske med Farris. Så dro jeg for å møte Hans og Tage, etter det har vi kjørt mest bil, og vært en kjappetur på Cornerstone.  Så ble det på slutten til at Hans var her i 1 times tid før han skulle hjem å legge seg, så det var koselig!  

Har ikke fått tatt så mange bilder i dag vil jeg si. Klarte å glemme kamraet mitt hjemme i dag tidlig i full fart, for å rekke frokost før jeg dro med bussen. Så det ble ikke så mye bilder som jeg hadde tenkt til, men det får gå! Så her er de få bildene jeg har fått tatt i dag!

 ~Filmen jeg leide, fikk anbefalning fra mamma og pappa.  Noen som har sett den? 
 
Et kjappt bilde jeg tok, før jeg dro på Praksis! 


I Morgen er det Mattetentamen, gruer meg.. er ikke mitt sterkeste fag! wish me luck!
Good night!

- BLOGGES! <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

16, Eidsvoll

Blogger om meg selv og min hverdag!

Kategorier

Arkiv

hits