Mandag & Tirsdag!

Mandag ( i går ), var det vanlig skoledag, var skikkelig trøtt , hadde sovet skikkelig dårlig om natta før, så trudde jeg skulle sovne overalt. Overlevde dagen og sovna ikke på skolen, så gikk helt fint! Skjedde ikke så mye nytt eller spennende på skolen.. annet enn at vi lagde hud-krem i Naturfagen. Det var skikkelig gøy! Samarbeidet sammen med Malin, vi lagdre først blå krem, men så fant jeg ut at jeg ville ha en litt kulere farge på kremen, Malin ville fortsatt ha blå. Så da fikk ho halve med blå, så tok jeg resten og lagde en kjempe fin grønnfarge! Eneste ulempen med det, er at man blir litt sånn gul/grønn på hånda-armen om man har på for tykt lag, så må ha på KJEMPE lite. 
Når jeg kom hjem spiste jeg middag, etter det skulle jeg sove 1'times tid siden jeg var så trøtt og sliten, men dessverre så våknet jeg ikke før dagen etterpå, når pappa vekka meg og det var tid for å stå opp til skoledag. Var litt kjipt, siden jeg skulle pugge til noe greier.. Menmen. Fikk sovet ut da!

Kremen jeg og Malin lagde. Den blå er Malin sin og den grønne er Min!


Tirsdag ( I dag ) : 

Hatt vanlig skoledag. Kom 10 min for seint på skolen, siden bussen brukte litt tid og jeg måtte gå fra lyskrysset på Jessheim. Så når jeg kom til skolen gikk jeg til skapet og hentet skolepcen, Gikk opp til klasserommet vi pleier å ha. Der var det helt mørkt og ikke en person å se. Jeg gikk rundt å leita etter klassen i 10 min og fant den ikke. Så gikk jeg på kontoret og spørte hvor 1HEB hadde klasserom i 1 time, siden det ikke var på det vanlige klasserommet. Fikk beskjed om at de var der, gjenntok flere ganger at det ikke var noen der, men de sa jeg skulle gå å sjekke igjen. Gikk tilbake, og der var det fortsatt ingen. Så har jeg ikke penger på kortet (mobilen) så fikk ikke sendt melding eller ringt noen fra klassen. Så måtte få starta den treige skolepcen og sendte gratis sms til Kjersti ( Eurobate.com ). Så kom ho å møtte meg og viste meg hvor vi hadde klasserom.  I Norsk timen hadde vi sånn at vi skulle fortelle litt om praksis plassen vår, var helt greit. Så ble det skikkelig klein stemning siden Norsklæreren forsåvidt ikke hadde noe planglagt, virka det som. Så vi skulle random diskutere ting og finne på ting å diskutere. skikkelig kleint! Resten av skoledagen var det ikke noe sånn kjempe spesielt. lagde intevju i Engelsken sammen med Judita. 

Kom hjem, spiste middag og resten av dagen har jeg bare pugga og lest litt frem til jeg skal spørres ut om muntlig som gruppa mi hadde forrige Tirsdag. Gruer meg litt, men håper jeg klarer å svare så rett som mulig. Så har jeg tatt meg en dusj. Drikki noen te kopper. og nå tenkte jeg å ta kvelden! Så da får dere fine lesere ha en god natt, og sove godt. Det skal hvert fall jeg nå! 
TE- kopp. Og ny- dusja meg. uten sminke øyenbryn og hele pakka! digg.


-BLOGGES!<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

16, Eidsvoll

Blogger om meg selv og min hverdag!

Kategorier

Arkiv

hits