Fikk en oppkvikker!

I går, var jeg virkelig langt nede, som dere sikkert så på innlegget jeg skreiv. Skreiv faktisk det innlegget, bare for å få det ut, alle tankene som plutselig faller inn, hvordan ting forandrer seg, det hender jeg har dager, hvor jeg virkelig tenker på sånt.. og da blir alt bare helt på trynet!  Men i dag, fikk jeg en skikkelig oppers, etter å ha vært lei meg i hele dag, gråtet helt uten grunn uten å vite hvorfor. Så fikk jeg igjen prøven min i Helsefremmende arbeid, fikk 5'er! ble så lykkelig, så glad! en glede og lykke jeg ikke har kjent på lenge, selvtilliten ble helt toppers igjen! virkelig en flott dag, og resten av dagen.. har bare vært lykke, glede og hva jeg vil like å kalle en PERFEKT dag! 

 4 kommentarer

Trine Lise

05.03.2013 kl.23:31

Kjære blogger! Vi vil gjerne gi deg et gavekort på 50 kroner hos CDON.com for å få høre hva du mener om netthandel. For å få gavekortet, må du gå inn på våre nettsider å registrere din interesse. Vi håper vi høre fra deg!

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

06.03.2013 kl.00:00

Trine Lise: Virkelig? Seriøst?:) trur jeg handler nok fra før.. ellers tack!

Silje - KONKURRANSE!!!

07.03.2013 kl.13:51

Heisann! Må bare si bloggen din er kjempe flott. Jeg elsker å lese den. Så vil jeg fortelle deg om en sykt kul konkurranse! Det er sånn at du kan vinne 1 år med battery, alså at du får drikke så mye du vil helt gratis i et år om du vinner! Det er veldig bra for meg fordi jeg drikker kjempe mye energi drikke. Haha!!! Drikker det hele tiden! Men husk å delta du og da :-)

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

07.03.2013 kl.22:06

Silje: heihei! Tusen takk for det, utrolig koselig å høre! Konkurransen hørtes spennende ut, kanskje jeg skal delta! Tåler egentlig ikke battery og slike ting, men hva gjør vell det? er godt uansett! Når avsluttes konkurransen? :)

Skriv en ny kommentar

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

17, Eidsvoll

Jeg heter da Lena Lovise, er 17 år og bor i Eidsvoll. Denne bloggen kommer til å handle om meg, mine tanker og min hverdag. Om det er noe dere lurer på angående bloggen, eller meg, er det bare å spørre! om dere ikke vil spørre via kommentar, bruk facebook! Facebook: Lena Lovise Olestad Ludvigsen Skype: llol96 Snapchat: LenaLovise96

Kategorier

Arkiv

hits