Nok å gjøre!

Heihei! Ja, sier som i overskriften, i dag har jeg virkelig hatt nok å gjøre! sto opp tidlig, dro på skolen.. sluttet på skolen 15:10 og dro hjem, var hjemme igjen ca 17:15. Så var det å setta seg rett ved middagsbordet å spise, før jeg rusla inn på rommet for å rydde! Ryddinga tok sin tid, for å si det sånn, var ganske  rotete her. Rett etter det, måtte jeg gjøre klart det lille buret til Noke, siden lillesøstra mi skal passe på han i helga mens jeg er hos kjæresten. Ikke at det var så mye jobb, men tok nå tid. Etter det var det å støvsuge og overlevere buret med høy,tørrfor,vann, grønnsaker og alt til lillesøster, forså å ta med Noke inn til henne. Så først nå, har jeg endelig fått satt meg ned og slapper av litt, før jeg skal rusle inn i dusjen! Så endelig, i morgen er det siste skoledag før helga, det skal bli så deilig! vært litt sliten og trøtt denne uka, så skal bli deilig med litt fri! Veit ikke hva jeg skal i helga, men skal prøve å få blogga, så jeg ikke blir helt borte igjen. Har en tendens til det, hehe! 

Har glemt å fortelle det, men siden sist jeg blogga så adopterte jeg et marsvin av venninna mi, Altså Noke som lillesøstra mi skal passe på i helga, han er 3 år. Kjempe søt og fin å ha å gjøre med! Dere kan få se et bilde av han!  Her ser dere han inni buret sitt, det lille som lillesøstra mi har på rommet sitt. Buret han har til vanlig er mye større! 
 
Også et bilde av Noke og Kjærestepus Hans da, er så søtt! de liksom .. ser på hverandre, syntes det er så fint! 
 

2 kommentarer

miriam

07.03.2013 kl.22:30

omnom søte marsvin<3

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

07.03.2013 kl.22:31

miriam: hihi jåå<3

Skriv en ny kommentar

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

17, Eidsvoll

Jeg heter da Lena Lovise, er 17 år og bor i Eidsvoll. Denne bloggen kommer til å handle om meg, mine tanker og min hverdag. Om det er noe dere lurer på angående bloggen, eller meg, er det bare å spørre! om dere ikke vil spørre via kommentar, bruk facebook! Facebook: Lena Lovise Olestad Ludvigsen Skype: llol96 Snapchat: LenaLovise96

Kategorier

Arkiv

hits