Sitter på skolen daaeh!

Heisann! nå sitter jeg på skolen da, har matte time. Læreren skal snart reise, for han må hente unga sine på skolen eller noe lignende! Gleder meg så sykt til jeg er ferdig for dagen! Sitte en stund til på skolen, så ta bussen videre til Eidsvoll,forså videre med buss til kjæresten! Fint vær er det i tillegg, så denna dagen er dømt til å bli bra!  Skal bli godt å se hans og være litt sammen med han! Veit ikke hva ellers som skjer i dag,kanskje drikke i kveld?!? Vi får see! 

 

10 kommentarer

meev

08.03.2013 kl.13:19

fint bilde :)

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

08.03.2013 kl.13:31

meev: Tack! :)
Kjære blogger! Vi har et nytt og spennende produkt for alle som er opptatt av å ha fine og hvite tenner; tannblekingssett. Vi lurte i den forbindelse på om du kunne tenke deg å gjøre en produkttest på bloggen din? Vi sender deg settet vårt gratis + at du får en gratis elektrisk tannbørste du kan beholde selv, eller gi bort til en heldig bloggleser. Klikk på lenken min og send oss navn og adresse i dag, så får vi postet det med en gang :-D PS. Dette er den vakreste bloggen jeg har lest!!! ♥

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

08.03.2013 kl.13:45

Julianne: Vil ikke bleke tenna mine, ødelegger emaljen! :) Send solariums kremer/kort så skal jeg VURDERE saken :) Takk!

Mina

08.03.2013 kl.15:15

Hellu! Du har en kjempe fin blogg! Ble nesten litt misunnelig her, altså :P ! Men du, jeg har funnet en sykt bra konkurranse på en side. Det er sånn at man kan vinne 1 år med gratis energi drikke - så mye man orker! Og det er helt perfekt for meg i vertfall for jeg er helt avhengig av burn fordi jeg er ofte trøtt + at det er godt :P Så anbefaler veldig å bli med i den konken!

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

08.03.2013 kl.17:04

Mina: Tnåå, tusen takk! kjempe koselig å høre! :) Tåler ikke energidrikker, pga alt sukkeret.. så blir ikke med i den konkurransen dessverre!

Kristine

09.03.2013 kl.02:45

Hellu! Må bare si jeg synes bloggen din var veldig god. Jeg har btw akkurat deltatt i en konkurranse hvor man kan vinne et gavekort på 5000 kroner. La den som lenke siden jeg ikke har blogg. Du burde melde deg på du og! Kanskje du har flaks og vinner? :-)

Amalie

10.03.2013 kl.02:22

Sykt flott side du har! Blir nesten helt misunnelig her jeg sitter! Jeg har ikke blogg, så syntes det var bedre å tipse deg om en sinnsykt fet konk som er nå. Det helt sinnsyke er at premien er en flatskjerm TV verdt 5000 kroner!!!! Delta da vel! :-) Tenk om du vinner TV'en! :D

Mette

10.03.2013 kl.11:14

Veldig kul blogg du har! Blir nesten helt misunnelig her jeg altså! Jeg har ikke blogg fortiden, så tenkte det var bedre å tipse deg om en sinnsykt fet konk som er nå. Det utrolige er at premien er en flatskjerm TV verdt 5 000 kroner!!!! Forsøk da vel! :-) Tenk om du vinner TV'en! :D

Stine

18.03.2013 kl.14:41

Kjære blogger. Vi har utviklet et nytt produkt for alle som sliter med å få tennene hvite. Det er et tannblekingssett du kan bleke tennene dine med hjemme - som ikke bare virker kjempe bra, men som også er veldig billig. Faktisk skal du få det helt gratis! Og ikke bare det, de 500 første som takker ja til tilbudet vårt får også en gratis elektronisk tannbørste!!! Om du allerede har en kan du jo for eksempel gi den til en heldig leser i en blogg konkurranse! :-) Vi håper vi hører fra deg!

Skriv en ny kommentar

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

17, Eidsvoll

Jeg heter da Lena Lovise, er 17 år og bor i Eidsvoll. Denne bloggen kommer til å handle om meg, mine tanker og min hverdag. Om det er noe dere lurer på angående bloggen, eller meg, er det bare å spørre! om dere ikke vil spørre via kommentar, bruk facebook! Facebook: Lena Lovise Olestad Ludvigsen Skype: llol96 Snapchat: LenaLovise96

Kategorier

Arkiv

hits