That's just how I do it.

Heij folks! Ei stund siden jeg har blogga nå, men virkelig, humøret og lysten har ikke akkurat vært til stede i det siste.. mye som har vært opp og ned, samtidig har det vært litt å gjøre. Det er selvfølgelig ingen unnskyldning, men det er nå slik det er. Noen ganger sier det bare stopp! Så kan vel si som jeg pleier å si hver gang kommer til å blogge når jeg føler for det selv, ikke sånn hver dag fordi jeg føler jeg må. That's just how I do it.  

 

Én kommentar

Anna

07.04.2013 kl.14:40

Hei! Så kul blogg du har laget da. Du er sykt god altså :-) Jeg brukte å blogge før, men jeg fikk mange dumme kommentarer at jeg sluttet å blogge. Men det må ikke skje med deg! Da vinner de slemme bare! Men har noe annet til deg. Det er sånn konkurranse hvor du kan vinne gratis energi drikke i et helt år. Jeg er helt addicted så er perfekt for meg og håper jeg vinner egentlig, men kanskje du har mer flaks?! :-D Prøv da vel!

Skriv en ny kommentar

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

Lena Lovise Olestad Ludvigsen

17, Eidsvoll

Jeg heter da Lena Lovise, er 17 år og bor i Eidsvoll. Denne bloggen kommer til å handle om meg, mine tanker og min hverdag. Om det er noe dere lurer på angående bloggen, eller meg, er det bare å spørre! om dere ikke vil spørre via kommentar, bruk facebook! Facebook: Lena Lovise Olestad Ludvigsen Skype: llol96 Snapchat: LenaLovise96

Kategorier

Arkiv

hits